Shqipëria nën ujë, situata e përmbytjeve në foto

Shirat e rënë gjatë ditëve të fundit e kanë vështirësuar edhe më shumë situatën nga përmbytjet në disa zona në vend. Më problematike gjendja paraqitet në Vlorë dhe në Shkodër.