Cristiano Ronaldo, njeriu i parë me mbi 500 milionë ndjekës në rrjetet sociale

Cristiano Ronaldo ka arritur shifrën e 500 milionë ndjekësve në rrjetet sociale, duke u bërë njeriu i parë që kapërcen një prag të tillë.

Ylli i Juventusit ka 261 milionë ndjekës në Instagram, 147 milionë ndjekës në Facebook dhe 91 milionë ndjekës në Twitter.

Edhe në YouTube, CR7 ka rreth 1 milion persona që ndjekin kanalin e tij.