I lanë të lirë në mal, arinjtë u sulen atyre që i shpëtuan

Një grup arinjsh, të cilët sapo ishin lënë të lirë në një mal në Irak, sulmuan menjëherë personat që i kishin shpëtuar.

Sapo u hapën kafazët, 6 arinjtë iu sulën njerëzve dhe gazetarëve që kishin ardhur për të dokumentuar momentin e shpëtimit të kafshëve.

Nuk dihet nëse pati të plagosur nga kaosi që shpërtheu pas lirimit të arinjve.

Edhe në vitin 2018 ka ndodhur një incident i ngjashëm me disa arinj të shpëtuar. Sapo u liruan nga kafazi, ata sulmuan njerëzit që po shikonin, duke plagosur dy gazetarë.

  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Rama, zgjedhje populiste me zonjat në krye të listave
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Gratë kryesuese të listave, pjesë e "show"-t të Ramës
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Ditët në vazhdim do të analizojmë emrat e rinj
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjergji Vurmo: Rama, Basha dhe Kryemadhi, liderë të konsumuar
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Gjoni: Aleanca për Ndryshim nuk paska shumë ndryshime
  • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, Dervishi: PD po paguan faturën e lënies së mandateve