Nga njeri në “leopard”, art i jashtëzakonshëm

Një artist i talentuar i trupit që shndërron modele të zhveshura në kafshë mbresëlënëse të gjalla, e ka shndërruar barkun e rrumbullakosur nga shtatzënia në një vepër arti të pabesueshme.

33-vjeçarja Gesine Marwedel nga Gjermania, me penelin e saj ka shndërruar njerëz në zogj që ngjajnë si të vërtetë, lepuj, rinoqerontë, madje edhe kuaj.

Por, projekti i saj më ambicioz e ka parë atë ta kthejë furçën e saj mbi vetveten dhe të transformojë trupin e saj në një kafshë për të dokumentuar barkun e saj në rritje nga shtatzënia.