Gjykata lë në burg gjyqtaren Enkelejda Hoxha dhe 9 të arrestuarit e tjerë

MB KRUJA frame 182 1100x620

Gjykata ka lënë në burg gjyqtaren Enkelejda Hoxha dhe 9 të arrestuarit e tjerë të vendosur në pranga dy ditë më parë në një operacion të SPAK.

Të arrestuarit u njohën sot me masën e sigurisë , mes tyre edhe avokati Aldo Tabaku, kryesekretarja e gjykatës Emanuela Mallkuçi.

Menjëherë pas masës së sigurisë, avokati i gjyqtares, Ardian Vishaj, tha se ligji e ndalon arrestimin e një gruaje, që ka një fëmijë minor dhe një fëmijë të sëmurë.