Nga Jugu në Veri, Shqipëria “pushtohet” nga dëbora

Shqipëria u bashkua sot nga temperaturat e ulta dhe reshjet e dëborës, që po zbardhin disa nga qytetet kryesore të vendit.

Situata mbetet problematike në akse si atë të Qafë Thanës por edhe në akse si ai Milot-Lezhë, Burrel- Skuraj e të tjerë.

Përtej problematikave të shumta në këto orë, Reshjet kanë mbërritur edhe në lokalitete dhe qytete ku zakonisht dëbora është pazakontë, duke ndryshuar peizazhin dhe duke i dhënë një hijesi të veçantë.