Bora mbulon Shqipërinë, fotot e veçanta nga Tirana dhe Durrësi

Tirana u zgjua këtë të diel e mbuluar nga një petk i bardhë bore, duke i dhënë një tjetër pamje kryeqytetit. Njerëzit shfrytëzuan ditën e pushimit për të shijuar borën, që është një event i rrallë në Tiranë. Bora ka zbukuruar edhe Durrësin, duke i dhënë një tjetër pamje qytetit bregdetar.

Shijoni fotogalerinë e realizuar nga “Light Studio Agency”