Mbyllet votimi në Kosovë, ambasada amerikane: Proces inkurajues, tani t’i jepet kohë KQZ-së

ambasada amerikane kosove prishtine 1100x620

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë ka komentuar procesin zgjedhor në Kosovë, përmes një postimi të shpërndarë pak minuta pas mbylljes së qendrave të votimit.

Encouraging to see so many citizens turn out to peacefully vote today, despite the weather & pandemic. Now it's…

Posted by U.S. Embassy Pristina, Kosovo on Sunday, February 14, 2021

“Është fakt inkurajues të shohësh se sa shumë qytetarë kanë votuar në mënyrë paqësore ditën e sotme, pavarësisht pandemisë dhe kushteve të motit. Tani është e rëndësishme t’i jepet Komisionit Qendror të Zgjedhjeve dhe institucioneve të tjera kohë dhe hapësirë për të numëruar votat, duke kryer punën  e tyre”, ishin fjalët e ambasadës amerikane.