Vijojnë reshjet e borës në Korçë, qarkullimi në fshatra i paralizuar

Bora qafe thane2 1100x620

Në Qarkun e Korçës vazhdojnë ende reshjet e dëborës të shoqëruara me temperatura të ulëta deri- 8 gradë dhe me erë të fortë në disa zona.

Kontraktorët janë në rrugë për mirëmbajtje. Në mbështetje dhe një mjet borëpastruese e Forcave të Armatosura.

Trashësia e borës varion 40-50 cm . Në vendet me erë shkon 100 cm – 150 cm. Nuk ka rruge të bllokuara sa i përket akseve nacionale.

Në akset nacionale dhe turistike qarkullimi kryhet me zinxhirë. Sa i përket fshatrave qarkullimi është i paralizuar.

 • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, zgjedhjet dhe Bindja e Astrit Patozit
 • LAJMI I FUNDIT | I ftuar në Absolut 4: Astrit Patozi, koordinator i Bindjes Demokratike
 • LAJMI I FUNDIT | I ftuar në Absolut 4: Lutfi Dervishi, gazetar
 • LAJMI I FUNDIT | Të ftuar: Afrim Krasniqi, analist; Erion Tase, Akademia e Studimeve Politike
 • LAJMI I FUNDIT | Patozi: Partitë e reja janë të frikësuara nga tjetërsimi i votës
 • LAJMI I FUNDIT | Astrit Patozi: Çakejtë e politikës vjedhin njëri-tjetrin
 • LAJMI I FUNDIT | Patozi: Shpresoj që të jenë zgjedhjet e fundit që bëhen me komisionerë politikë
 • LAJMI I FUNDIT | Dervishi: Më 25 prill nuk do të ndodhë asgjë, por çfarë do të dalë më pas?
 • LAJMI I FUNDIT | Patozi: Shpëtimin nuk e kërkojmë te partitë politike, por te institucionet
 • LAJMI I FUNDIT | Patozi: Ne duam që kryeministrin e Shqipërisë ta fusim në “kafaz”
 • LAJMI I FUNDIT | Patozi: S’jemi as naivë dhe as patetikë, ne s’kemi dalë për të përmbysur "malet"