Dekretet e presidentit dhe miratimi i fondit për partitë në zgjedhje, sot në Kuvend

debati 1100x620

Zhvillohet sot seanca parlamentare, ku në rend të ditës janë listuar votimi i dekreteve të presidentit Ilir Meta.

Kreu i shtetit ktheu ligjin për taksat kombëtare të ndryshuara, i cili parashikonte përjashtimin nga taksa e rentës minerare për mineralet metalore që përpunohen në vend dhe eksportohen në formën e nënprodukteve minerare për 3 vjet, si edhe ligjin për miratimin e nivelit të tarifës doganore.

Po në rend dite është parashikuar edhe miratimi i fondit për partitë politike në zgjedhje.

 • LAJMI I FUNDIT | Absolut 4, zgjedhjet dhe Bindja e Astrit Patozit
 • LAJMI I FUNDIT | I ftuar në Absolut 4: Astrit Patozi, koordinator i Bindjes Demokratike
 • LAJMI I FUNDIT | I ftuar në Absolut 4: Lutfi Dervishi, gazetar
 • LAJMI I FUNDIT | Të ftuar: Afrim Krasniqi, analist; Erion Tase, Akademia e Studimeve Politike
 • LAJMI I FUNDIT | Patozi: Partitë e reja janë të frikësuara nga tjetërsimi i votës
 • LAJMI I FUNDIT | Astrit Patozi: Çakejtë e politikës vjedhin njëri-tjetrin
 • LAJMI I FUNDIT | Patozi: Shpresoj që të jenë zgjedhjet e fundit që bëhen me komisionerë politikë
 • LAJMI I FUNDIT | Dervishi: Më 25 prill nuk do të ndodhë asgjë, por çfarë do të dalë më pas?
 • LAJMI I FUNDIT | Patozi: Shpëtimin nuk e kërkojmë te partitë politike, por te institucionet
 • LAJMI I FUNDIT | Patozi: Ne duam që kryeministrin e Shqipërisë ta fusim në “kafaz”
 • LAJMI I FUNDIT | Patozi: S’jemi as naivë dhe as patetikë, ne s’kemi dalë për të përmbysur "malet"