Lopa futet brenda ambienteve të spitalit, sulmon pacientët

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në një spital në Kolumbi, ku një lopë vrapon drejt dhomës së pritjes dhe sulmon pacientët.

Pamjet e kapura nga kamerat e sigurisë video tregojnë lopën që shkakton menjëherë panik midis pacientëve në Spitalin San Rafael.

Një pjesë e tyre vrapojnë të frikësuar ndërsa një grua që nuk arriti të largohej sulmohet nga lopa.

Gazeta lokale “Vanguardia” tha se askush nuk u lëndua rëndë gjatë incidentit dhe shtoi se pronari i lopës shkoi në spital për të kërkuar falje për incidentin dhe pyeti për shëndetin e gruas si dhe për dëmin material.