Destinacionet që “iu hapin derën” turistëve që janë vaksinuar

Ndërsa bota ndodhet ende nën ethet e pandemisë së Covid-19, vaksina duket shpresa e vetme për rikthim në normalitet.

Shumë vende e kanë nisur këtë proces me Britaninë e Madhe që ka vaksinuar mbi 15 milionë njerëz, dhe me SHBA-në që aktualisht po administron 1.6 milionë doza në ditë.

Si rezultat, një numër destinacionesh turistike po zgjedhin të heqin kufizimet për udhëtarët që janë vaksinuar.

Nga Qiproja në Seychelles, këto janë shtatë destinacione që rihapen për turistët që kanë marrë vaksinën kundër Covid-19.