“Deri në fund të korrikut vaksinohen të gjithë”, Biden: Para Krishtlindjeve do jemi në një situatë ndryshe

MB BIDEN frame 199 1100x620

Qeveria e re amerikane është e angazhuar në procesin e imunizimit të popullatës, por pavarësisht ritmeve të shpejta, presidenti Biden bëri publike parashikimet e stafit të tij në lidhje me kthimin e normalitetit në vend. Para krishtlindjes, nëse do Zoti do të gjendemi në një situatë krejt ndryshe nga kjo e tanishmja tha ai.

“Nuk është e lehtë situata që trashëguam nga administrata e mëparshme, vijoi Biden, dhe kjo na bëri që të humbasim shumë kohe për ndërtimin strategjik të procesit.

Përsa i takon dozave të vaksinës, Biden tha se 600 milionë doza do të jenë në dispozicion deri në fund të korrikut, aq sa duhen për të vaksinuar çdokënd.