Kafshët e inatosura, sa të këndshme aq edhe qesharake

Fotografë të botës së egër dhe pronarët e disa kafshëve shtëpiake kanë shkrepur disa fotografi gazmore ku kafshët duken tejet të inatosura.

Mace, lepuj, gorilla, hipopotamë dhe zogj nuk duken aspak të lumtur përpara aparatit duke na ofruar një galeri fotografish sa qesharake aq dhe të këndshme.