Nga brejtësat e Kenedy te qentë e Biden, kafshët “presidenciale” që gëzojnë privilegjet e Shtëpisë së Bardhë

Kur Xhorxh Uashingtoni u zgjodh si President, ai mori me vete kuajt dhe zagarët e tij duke nisur një traditë të gjatë të presidentëve që marrin kafshët e tyre në Shtëpinë e Bardhë.

Champ and Major, qentë gjermanë të familjes Biden, shënojnë një kthim të kafshëve shtëpiake në pas një “pushimi” katër-vjeçar, sepse ish-Presidenti Donald Trump dhe familja e tij nuk kishin asnjë kafshë shtëpiake.

Ndërsa qentë janë kafshët shtëpiake më të zakonshme në historinë presidenciale, disa presidencialë si Kenedy ishin më pak tradicional.