Nga Damasku, në Çikago, bora mbulon hemisferën veriore

Foto spektakolare tregojnë qytete të ndryshme të botës të mbuluara nga bora, pasi hemisfera veriore është përfshirë nga një vorteks polar. Nga Siria, Turqia, Greqia, Spanja, e deri në Shtetet e Bashkuara – ku thuajse 70% e vendit është e përfshirë nga akulli – rrugët dhe sheshet kryesore janë “zbukuruar” nga bora. Shfletoni galerinë e mësipërme për të parë të gjitha fotot.