Kim Kardashian dhe Kanye West, zyrtarisht të divorcuar

Dyshja e famshme, Kim Kardashian dhe dhe Kanye West janë zyrtarisht të divorcuar.

Mediat e huaja kanë deklaruar se ata i kanë dhënë fund martesës  në mënyrën më miqësore të mundshme.

Page Six raporton se ata nuk kanë gjetur ende një zgjidhje të përshtatshme për kujdestarinë e fëmijëve dhe bashkëprindërimin.

Arsyeja e divorcit nuk dihet ende por ndarja e tyre diskutohet prej disa muajsh. Kim Kardashia jetonte me fëmijët në Los Angelos ndërsa Kanye West ishte vazhdimisht në lëvizje.

Kim dhe Kanye kanë bashkë 4 fëmijë, North, Saint, Chicago dhe Psalm.