Rama publikon fotot e depos farmaceutike: Kush nuk e di nga është nisur, nuk ka shans të arrijë ku do

Kryeministri Edi Rama ka vijuar publikimin në rrjete sociale të fotove të disa strukturave spitalore të rikonstruktuara gjatë mandatit të tij të dytë në krye të qeverisjes.

Në foto e depos farmaceutike të QSUT, kreu i qeverisë shkruan se kush nuk e di nga është nisur nuk ka asnjë shans për të arritur atje kudo, duke pranuar gjithashtu që shërbimi spitalor ka ende probleme të mprehta.

“Shikojeni se si ishte depoja farmaceutike e QSUT 7 vjet më parë, një magazinë e ububushme ku mbaheshin jashtë çdo standardi ilaçet e spitalit qendror të Shqipërisë dhe ja si është sot, një depo farmaceutike spitalore e standarteve europiane.

Kush nuk e di nga është nisur, nuk e ka idenë ku është dhe as nuk ka shans të arrijë ku do, përkundrazi rrezikon të kthehet mbrapsht pa e kuptuar as vetë se si! Prandaj të jemi të pakënaqur me tëra problemet e mprehta që akoma ka shërbimi shëndetësor, por të jemi gjithashtu të bindur, se siç janë përmbysur realitete dramatike si kjo depo farmaceutike e plot të tjera, do të zgjidhen me radhë e me vullnet, punë, durim edhe problemet më të mprehta”, shkruan kreu i qeverisë.