Mbi 30 vite tranzicion, çfarë mësuam pas daljes nga diktatura?

Demokracia përfaqësuese në Shqipëri, kjo ishte tema që trajtuan studiuesit e rinj të politikës sot, në një nga këto ditë të kujtesës që na përballë me të shkuarën dhe pasojat politike që Shqipëria vijon i ndien ende pas 30 viteve demokraci.

Instituti i Studimeve Politike këtë herë e pasuroi diskutimin mbi të dhënat e tranzicionit shqiptar me materiale që do të mund t’i gjeni edhe në faqet zyrtare, pasi edhe ky aktivitet u zhvillua online për shkak të masave kundër COVID-19.