Qeni me gjashtë këmbë që askush nuk e do

Skipper është një qenush i mrekullueshëm që ka ardhur në jetë disa javë më parë në një spital veteriner në Oklahoma City.

Por fatkeqësisht asnjë nuk dëshiron ta adoptojë atë për shkak të disa problemeve që ka. Qenushi ka gjashtë këmbë dhe dy bishta, shumë ndryshe nga të gjithë qentë e tjerë.

Veterinerët e shpjegojnë këtë gjë se me shumë mundësi Skipper do të kishte dhe një vëlla tjetër, por që fetuset nuk u ndanë siç duhej në uterus.