Rama: Tatim fitimi dhe TVSH zero deri në 2029 për bizneset e vogla

Rama berat 1100x620

Tatim fitimi zero dhe Tvsh zero për të gjitha bizneset e vogla, deri në vitin 2029. Ky ishte një angazhim i kryeministrit Edi Rama, e shpërndarë në rrjetet sociale.

Rama shtoi se “në 2013 ishin 60 mijë, sot janë 100 mijë dhe do të rriten më shpejt se asnjëherë më parë në Mandatin e Tretë”.

Tatim fitimi ZERO Tvsh ZERO deri në 2029 për të gjitha bizneset e vogla😍 Në 2013 ishin 60 mijë, sot janë 100 mijë dhe do të rriten më shpejt se asnjëherë më parë në Mandatin e Tretë🤝*Berat

Posted by Edi Rama on Thursday, February 25, 2021

Kryeministri vizitoi sot disa bizneset të vogla në qytetin e Beratit.