Mjegulla “pushton” Durrësin dhe Shkodrën

Durrësi dhe Shkodra janë mbuluar nga një mjegull e pazakontë këtë mbrëmje.

Ndërsa të gjithë  qytetarët janë mbyllur në banesa  për të respektuar orën policore, mjegulla ka pushtuar qytetin bregdetar, por që nuk ka krijuar probleme në lëvizjen e automjeteve për shkak të zbatimit të orës policore.

Po kështu edhe në Shkodër mjegulla ka mbuluar qytetin.

Pamje nga Shkodra