Nga “përqafimi” i peshkatarit me një balenë, te leopardi unik, imazhet mahnitëse të Sony World Photography Awards

Mbi 145 000 imazhe nga e gjithë bota u futën në 10 kategoritë e konkursit profesional të fotografisë Sony World Photography Awards.

Mes të tjerave, shkrepjet e përzgjedhura shfaqin një leopard unik, një takim kokë me kokë mes një balene dhe një peshkatari si dhe Ishujt Lofoten të Norvegjisë.

Kryetari i jurisë Mike Trow tha se fotografitë e përzgjedhura paraqitën një rritje të dukshme në cilësi dhe ide këtë vit.