Përgatitjet për zgjedhjet, KQZ vendos sot për fletën e votimit

MB KQZ frame 975 1100x620

Mbeten dy muaj nga zgjedhjet e përgjithshme të 25 prillit dhe në këtë kuadër e gjithë vëmendja është aty.

Punën kryesore në këtë kuadër e ka organizmi që merret me procesin zgjedhor që është KQZ. Sikurse gjithë kësaj javë, edhe sot ky komision do të jetë aktiv ku pritet që në mbledhjen e orës 17:30 të diskutohen detajet e fletës së votimit që do u jepen qytetarëve.

Qëllimi është që mënyra e votimit të jetë sa më e thjeshtë dhe lehtësisht e kuptueshme nga të gjitha moshat.