Rinumërimi i votave në Kosovës përfundon sot, KQZ: Rezultati të hënën

MB KOSVA frame 0 1100x620

KQZ në Kosovë ka shtuar forcat për procesin e rinumërimit të votave dhe sot pritet të mbyllet përfundimisht në mënyrë që të hënën të jetë gati rezultati final i tyre. Këtë deklaroi zëdhënësi i KQZ, Valmir Elezi.

“Me qëllim shpalljen sa më shpejt të rezultatit, KQZ ka shtuar kapacitetet e numërimit. Kësisoj në fillim të javës që vjen do mund të kemi rezultatin përfundimtar”, tha ai.

494 qendra votimi u rinumëruan gjatë kësaj jave për dyshime për parregullsi në votim, që lidheshin me prezencën e më shumë fletëve të votimit sesa votues. 

  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, Sfidat për zgjedhje të lira!
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, të ftuar dhe analistët Edlira Gjoni dhe Mentor Kikia
  • LAJMI I FUNDIT | Celibashi shpjegon në “Absolut 4” mënyrën si duhet të votojmë në zgjedhje
  • LAJMI I FUNDIT | Dështimi për votën e emigrantëve, Celibashi: Procesi ishte shumë kritik