Bashkëshortja publikon foto tjetër të Lulzim Bashës, kësaj here e kap në gabim

Untitled collage 2021 02 28T174234.320 1100x620

Aurela, bashkëshortja e Lulzim Bashës, kohët e fundit e ka bërë normale postimin në rrjetet sociale të fotove të kreut të Partisë Demokratike ndërsa kalon kohë me familjen e tij.

Në rastet e mëparshme ajo publikoi foto ndërsa kandidati për kryeministër i lexonte një libër vajzës së tij apo edhe duke gatuar.

Kësaj radhe ajo ka zgjedhur ta fotografojë bashkëshortin e saj duke drejtuar makinën, por ka harruar një detaj që e kap atë në gabim.

Në foto,  kreu i PD shfaqet duke ngarë makinën pa vendosur rripin e sigurimit, një gabim ky që ndëshkohet sipas rregullave të Kodit Rrugor.

  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, Sfidat për zgjedhje të lira!
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, Ilirjan Celibashi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, i ftuar ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi
  • LAJMI I FUNDIT | “Absolut 4”, të ftuar dhe analistët Edlira Gjoni dhe Mentor Kikia
  • LAJMI I FUNDIT | Celibashi shpjegon në “Absolut 4” mënyrën si duhet të votojmë në zgjedhje
  • LAJMI I FUNDIT | Dështimi për votën e emigrantëve, Celibashi: Procesi ishte shumë kritik
  • LAJMI I FUNDIT | Celibashi: Nuk donim të vinim në diskutim kredibilitetin e këtij procesi
  • LAJMI I FUNDIT | Dështimi për votën e emigrantëve, Celibashi: Njëra nga palët nuk do ta pranonte
  • LAJMI I FUNDIT | Blendi Klosi: Synojmë të marrim 5 mandate në qarkun e Beratit
  • LAJMI I FUNDIT | Blendi Klosi: Rikthimi i votës së majtë garanton mandatin e 5 në Berat