Formacioni i Manchester City kur nuk ishte ende një klub i pasur

Manchester City është një nga klubet më të vjetra angleze, por gjithmonë ka qenë një klub me buxhet të ulët. Deri në vitin 2008, kur në krye të tij erdhi “Abu Dhabi United Group for Development and Investment”, një grup nga Emiratet e Bashkuara Arabe, me Mansour bin Zayed Al-Nahyan si aksioner kryesor.

Që nga ai vit, City u bë një nga klubet më të pasura në botë dhe si rezultat erdhën 12 tituj zyrtarë, ku përfshihen 4 tituj kampion në Angli (2012, 2014, 2018 dhe 2019).

Por, cilët ishin lojtarët e formacionit të Manchester City kur ishte klub i varfër?