Janë urat më të rrezikshme në botë, por edhe më mbresëlënëset

Dikur ishin ura të ngritura në një reliev të vështirë për të siguruar kalimin e pengesave. Sot janë bërë pjesë e guidave dhe atraksioneve të ndryshme turistike.

Në fotogalerinë e mësipërme, CNN Travel rendit disa nga urat më të bukura, por edhe më të rrezikshme në botë, për të gjithë aventurierët e guximshëm.