Qeveria e Zaev fiton votëbesimin në Kuvend

MB ZAEV frame 296 1100x620

Qeveria e Zoran Zaev fiton votëbesimin në Kuvend pas mocionit të kërkuar nga vetë ai. Gjithçka erdhi si pasojë e pretendimeve të opozitës së VMRO-DPMNE, e cila pretendonte se zotëronte shumicën dhe kundërshtonte qeverinë e tij, mirëpo 62 votat e marra mbrëmë konfirmuan të kundërtën. Në momentin e votimit opozita u largua nga salla.

“6 muaj pasi mora besimin për këtë qeveri, më thanë se ajo do të bjerë, se nuk ka besim. 3-4 muaj paralajmërojnë procedura për mosbesimin e qeverisë e që sot të mos jenë as prezente në sallë. Kjo është çështje guximi dhe përgjegjësie”, deklaroi Zoran Zaev.