Shënon një gol të pamundur në shtesë, “çmenden” shokët e ekipit

ALGJERIA 600x338

Pak gjëra janë më emocionuese në futboll sesa shënimi i golit të fitores në minutat e fundit të ndeshjes. Vetëm diçka ia kalon: që ky gol vendimtar të jetë edhe i një bukurie të rrallë.

Kjo ka ndodhur në ndeshjen e kampionatit të Algjerisë, mes Kabylie 2 dhe Olimpique Medea. Benabdi, në minutën e 91, shënon një gol të jashtëzakonshëm me një goditje nga një distancë shumë e largët.

Sapo topi përfundoi në rrjetë, të gjithë u futën në fushë për një festë të shfrenuar.