Zogu “gjigant” dhe orangutangu me kokë poshtë, foto mbresëlënëse nga natyra

Fotografi kanadez, Thomas Vijayan, qëndroi me orë të tëra në një pemë duke shpresuar se do të arrinte foton e përkryer të një orangutangu dhe në fund ja doli, duke u vlerësuar me çmim në konkursin për fotografinë më të bukur të natyrës. Veç kësaj fotoje janë vlerësuar edhe shumë shkrepje të tjera në këtë event kaq të rëndësishëm për fotot më të bukura nga natyra, mes të tjerash një zog në det i kapur nga afër, duke krijuar iluzionin e një shpendi gjigant.