25 prilli, Flutura Açka, Agron Gjekmarkaj dhe Ina Zhupa, kandidatë të mundshëm të PD

20 prilli Flutura Açka Agron Gjekmarkaj dhe Ina Zhupa kandidatë të mundshëm të PD 1100x620

Kur kanë mbetur edhe pak orë nga dorëzimi i listave përfundimtare të kandidatëve për deputet për zgjedhjet e 25 prillit, 3 emra në listën e Partisë Demokratike janë ende në mëdyshje.

Agron Gjekmarkaj, Flutura Açka, Ina Zhupa janë ndër propozimet për të qenë në listat e PD, por ende asnjëri prej tyre nuk ka konfirmuar.

Në orët në vijim pritet të mësohet edhe lista përfundimtare e PD, por edhe Partisë Socialiste, ndërsa LSI e ka dorëzuar atë që në orët e para të mëngjesit.