Gratë emblematike që triumfuan në sport

Në historinë e sportit modern, kanë qenë disa femra që në disiplinat respektive kanë lënë gjurmë. Në fotogalerinë e mësipërme njihuni me këto personazhe dhe arritjet e tyre.

  • LAJMI I FUNDIT | PD drejt 13 qershorit - Absolut 4
  • LAJMI I FUNDIT | Të ftuar: Çlirim Gjata, Genti Malko, Lutfi Dervishi, Ilir Kalemaj
  • LAJMI I FUNDIT | PD drejt 13 qershorit - Absolut 4