“Avatar” rikthehet në kinema për të mposhtur “Avengers: Endgame”

Sipas raporteve të ndryshme, “Avatar” pritet të rikthehet në kinematë e Kinës, duke nisur nga kjo fundjavë.

Prodhimi i vitit të shkuar duhet të arkëtojë edhe 7.4 milionë dollarë, për të rrëzuar nga froni “Avengers: Endgame”, që ka vendosur rekord botëror.

Të dy filmat kanë shënuar sukses, ende pa u shfaqur në kinema dhe pritja për to ishte shumë e gjatë.