Listën e regjisorëve më të mirë dhe më të paguar, do ta kryesojnë dy gra

Untitled collage 2021 03 11T112107.131 1100x620

Këtë vit listën e regjisorëve më të mirë dhe më të paguar pritet ta kryesojnë dy emra të njohur.

Bëhet fjalë për Emerald Fennell në filmin “Promisin Young woman” dhe Chloe Zhao për “Nomadland”.

Kjo është hera e parë që për çmimin “Guild of America” përzgjidhen dy regjisore gra. Njëkohësisht, Zhao është gruaja e parë me ngjyrë që nominohet në këtë kategori.