Tym dhe zjarr në Portin e Korfuzit, kroçera në flakë

Një kroçerë është përfshirë nga flakët ditën e sotme në Portin e Korfuzit.

Anija është djegur për rreth një orë, përpara se zjarrfikësit të ndërhynin për të shuar zjarrin.