Festimet e Ditës së Verës në Tiranë dhe në Elbasan

Dita e Verës, edhe pse jemi në periudhë pandemie, sërish mbushi bulevardin e Elbasanit, ku me mijëra të rinj dolën për të festuar. Kjo ditë e shënuar u festua edhe në kryeqytet, por në ndryshim nga Elbasani, qytetarët që dolën nga liqeni ishin më të paktë.