Punimet tek Unaza e Madhe, hapet për automjetet tuneli në sheshin “Shqiponja”

tuneli 1 1100x620

Pas disa muajsh punime, do të hapet sot tuneli numër 4 në nyjën “Shqiponja”,  që pritet të lehtësojë trafikun e automjeteve që dalin nga Tirana në drejtim të Durrësit, dhe si pasojë qarkullimin në Unazën e Madhe që po i nënshtrohet rindërtimit të plotë.

Të pranishëm në hapjen rreth pritet të jenë ministrja Belinda Balluku, Drejtori ARRSH, Ergys Verdho dhe Drejtori Policisë Tiranë, Rebani Jaupi.