Një “beatbox” me papagallin kërcimtar

Një veteriner në Brooklyn është bërë viral në internet pasi hobi i tij për muzikën beatbox rezultoi të ishte një mënyrë shumë efikase për të relaksuar papagallin e tij.

Dwayne Caton e filmoi vetën duke bërë muzikën e veçantë dhe papagallin Simon që kërcën duke ndjekur ritmin në mënyrën që vetëm një zog mund ta bëjë.