“Koronavirusi i përket vitit të kaluar”, studentët thyejnë rregullat me festa të çmendura

Qindra studentë kolegji pa maska dhe në shkelje të rregullave të distancimit “zaptuan” një plazh në Teksas për të festuar mes pijeve dhe marijuanës pushimet e pranverës.

Ata sfiduan dhe thirrjen e Qendrës për Kontrollin e Sëmundjeve duke dhënë një mesazh se “koronavirusi i përket vitit të shkuar”.

Disa ditë më parë Qendra e Kontrollit të Sëmundjeve kërkoi që studentët të anulonin festimet e këtij viti për shkak të rritjes së rasteve të infektimeve, por kjo thirrje ra në vesh të shurdhër.