PD ankimon në KAS vendimin e KQZ-së për shkurtimin e listës

Selia e PD brenda listat e kandidateve per zgjedhjet e 25 prillit 1100x620

Partia Demokratike ka ankimuar vendimin e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për t’i hequr nga lista 78 kandidatë për zgjedhjet e 25 prillit.

Ankimimi është bërë në KAS dhe ky institucion pritet të dalë me një vendim për konfirmimin e vendimit të KQZ ose për rrëzimin e tij.