Koronavirusi futet në burgun e Vlorës, do të testohen të gjithë personat

I akuzuari për vrasje lirohet gabimisht nga burgu 1100x620

Të paktën 14 raste janë konfirmuar me koronavirus në burgun e Vlorës.

Mësohet se autoritetet shëndetësore kanë kryer testime edhe në qelitë pranë personave që kanë rezultuar pozitive dhe ekziston frika se shumë të tjerë mund të jenë infektuar. Mësohet se ditën e sotme, të gjithë të burgosurve do t’i kryhen tamponët.

Aktualisht, gjendje shëndetësore e personave të prekur mësohet se është e qëndrueshme.