Për arsyen më të pazakontë, Hilary Duff ndihet fajtore gjatë shtatzënive

Hilary Duff është në pritje të fëmijës së tretë, gjininë e të cilit ka vendosur të mos e zbulojë ende pasi e konsideron kohën e pandemisë si të papërshtashme.

Megjithatë, Duff u shpreh në një intervistë se ndihet fajtore gjatë shtatzanive, sepse nuk ka arritur t’i zbulojë ose parandjejë gjinitë e fëmijëve të saj, teksa i kishte ende në bark.

“Duhet ta dija, është brenda trupin tim. Është fëmija im.”, thotë ajo duke i habitur të gjithë.

Hilary është tashmë nënë e Lucas dhe Banks ndërsa ky do të jetë fëmija i dytë i saj me bashkëshortin i saj, këngëtari dhe producentin Matthew Koma.