Ish-ambasadori Lu tregon historinë prekëse nga Shqipëria

donald lu 1100x620

Ish-ambasadori amerikan në vendin tonë, Donald Lu, ka treguar një foto nga koha e tij në Shqipëri, e cila i kujtoi se çfarë ishte vërtet e rëndësishme.

Me anë të një video-mesazhi për30-vjetorin e rivendosjes së marrëdhënieve diplomatike midis Shteteve të Bashkuara dhe Shqipërisë, Donald Lu tregoi historinë prekëse dhe se çfarë ishte vërtet e rëndësishme midis shqiptarëve dhe amerikanëve.

Donald Lu i paraqiti letrat kredenciale qeverisë së Shqipërisë në 13 janar 2015 dhe ishte Ambasadori i nëntë i SHBA në Shqipëri.