Sondazh: Si e gjykoni vendimin, që të përjashtohen policët që kanë përdorur “Sky” apo “Enchrochat”?
  • Të panevojshëm 16%
  • Të drejtë 25%
  • Të vonuar 59%

Mrekullitë e universit

Nga A2 CNN
21 Mars 2021, 13:05 | Lifestyle

Fotogaleria e mësipërme, me imazhe mahnitëse të kapura nga NASA dhe Stacioni Hapësinor, shfaqin disa nga mrekullitë e pabesueshme që ofron gjithësia jonë e pafundme. CNN ka përzgjedhur vetëm pak nga momentet mbresëlënëse të universit.

Ditari A2 CNN