Reshjet e dëborës, rihapet sërish Qafa e Plloçës

qafe plloce 1 1100x620

Qafa e Plloçës është rihapur sërish, ishte mbyllur si pasojë e reshjeve të dendura të dëborës.  

Sipas informacioneve mësohet se stuhia e dëborës kishte bllokuar mjetet e vogla dhe mjetet e tonazhit të rëndë.

Gjendja në Qafën e Plloçës

Pas rreth 1 ore e bllokuar borëpastrueset kanë bërë të mundur pastrimin e këtij aksi, ndërkohë që policia ka lejuar qarkullimin normal të automjeteve.