Alarmuan familjarët, dy vajzat e vogla mbetën të bllokuara në tren

Untitled collage 33 1100x620

Një natë ankthi për dy të mitura dhe familjarët e tyre. 12-vjeçarja Amy Greenan dhe shoqja e saj kaluan një ditë ndryshe në Glasgow.

Më pas, ato i hipën një treni për t’u kthyer në shtëpitë e tyre në Balloch në Skoci, por gjatë rrugës i zuri gjumi. Të miturat nuk u pikasën nga stafi dhe kështu mbetën të bllokuara për gjithë natën.

Familjarët u alarmuan dhe telefonuan policinë, e cila nisi kërkimet menjëherë.

Nëna e Amyt, Bonnie Louise Greenan, tha për Scottish Daily Record se të nesërmen në mëngjes dy vajzat ishin gati të thyenin një dritare për të shpëtuar. 

Por, fatmirësisht ato kishin parë një kalimtare, e cila lajmëroi policinë dhe vajzat u kthyen pranë familjeve të tyre.