Mike Tyson refuzoi 25 milionë $ për t’u ndeshur me Evander Holyfield

tyson holyfield 600x338

Evander Holyfield ka deklaruar se Mike Tyson ka refuzuar 25 milionë dollarë për t’u ndeshur me të për herë të tretë.

58-vjeçari Holyfield tha se gjithçka ishte gati për një ndeshje në Majemi, në 29 maj, por tekat e pakuptueshme të Tyson në momentet e fundit bënë që plani të prishej.

“Kishim diskutuar me njëri-tjetrin dhe kishim rënë dakord për të gjitha. Kur stafet do të mbyllnin marrëveshjen, ai ndryshoi mendje”, tha Holyfield.

Holyfield dhe Tyson u ndeshën për herë të parë në vitin 1996, me Holyfield që fitoi në raundin e 11.

Një vit më vonë, Tyson kafshoi veshin e Holyfield dhe u skualifikua nga boksi për disa muaj.