Si do të jetë fleta e votimit? Ja modelet që po diskuton KQZ-ja

KQZ po shikon 4 modele për fletën e votimit për zgjedhjet e 25 prillit.

Vetëm njëra prej tyre do të marrë miratimin dhe do të përzgjidhet si fleta ku do të votojnë shqiptarët.