Testi i poligrafit për anëtarët e BKH shkon në Gjykatën Kushtetuese

BKH 1 1 1100x620 1 1100x620

Testi i poligrafit shkon në Gjykatën Kushtetuese.

Ankimi është bërë nga Komiteti Shqiptar i Helsinkit, që e pretendon si antikushtetues, pasi shkel privatësinë dhe të drejtat e njeriut.

Testi i poligrafit është përdorur në vend për përzgjedhjen e drejtuesit të Byrosë Kombëtare të Hetimit dhe anëtarëve të kësaj strukture.

  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë: 1 viktimë në 24 orët e fundit, 39 raste
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 71 pacientë në spitale, 7 në terapi intensive, asnjë në intubim
  • LAJMI I FUNDIT | Ministria e Shëndetësisë: 1 viktimë në 24 orët e fundit, 39 raste